Csapongok...

Nádas Gyuri

Nehéz elkezdeni egy blogot!

2016. január 01. - Nádasgyuri

Főleg, ha azt az ember magáról, az eddigi életéről, emlékeiről, véleményeiről írja.

Csak elfogultan nyúlhatok a múltamhoz, tele nosztalgiával -a RETRÓ jegyében- fájó érzésekkel a már nem létező barátok felidézésével.

És őszintének is kell lennem, ami ebben a szakmában ritka, mint a fehérterror. (Boncz)

Így aztán azzal kezdem, hogy azért most írok, mert most van rá időm.

Bár a computeres írással még kicsit nehezen boldogulok, ugyanis meggyőződésem, hogyha az Isten számítógépes szakembernek teremtette volna az embert, akkor tizenhat ujjunk lenne.

Azt hiszem, manapság „válságos időszakot" élünk.

Úgyis mondhatnám, gályázunk, gályázunk, de csak azért, hogy túléljük a mai napot!

Szóval, meg kéne teremtenem az elkövetkező ötvenhárom évem alapjait! Ami, hogyha úgy vesszük nem is nagydolog, hiszen Einstein milyen csodákat talált ki! Vagy Galilei… ez most nem jó, őt megégették…Tehát marad nekem az én műfajom!

Hofi jut eszembe, mint a volt legnagyobb.Tőle miért fogadták el, ha énekelt? Vagy miért nem sértődtek meg azok, akiket néha a bánatba küldött? Kevésbé voltak sértődékenyebbek az emberek? Vagy akkor még nem féltek a bohóctól? Hiszen Ő mindent, minden igazat ki mert mondani!Hát én valóban nem mindíg merem a valódit szajkózni! Félek, családom van, és nem is biztos, hogy kíváncsiak lennének az én észrevételeimre a politikával kapcsolatban.

„ A Nádas mondjon csak jó nagy baromságokat! Akkor szeretjük, amikor olyan jó hülye! A Hugyosjózsi, meg a teremőr, meg amikor olyan fejhangon énekel, hát azon berosálunk…”

A tököm tele van ezekkel a sztereotip sémákkal! (Lám én is tudok intelligens dolgokat mondani!)

Szóval baj van, nem megy a szekér úgy, ahogyan azt megígérték.

Magyarul átejtettek, mint szart a palánkon!

(Ez is milyen jó kép, egy darab kaka, amit keresztül dobnak egy deszkából eszkábált területelválasztó falon. Isteni képi geg, de mire ezt leírom, már el is lopta egy „kolléga”, és a következő vicces tévéműsorban már látom a tehetség kitöréseként...)

De ne csüggedjünk, új év van.

Fel a fejjel... a szekrény tetejére!

A bejegyzés trackback címe:

https://nadasgyuri.blog.hu/api/trackback/id/tr78242708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása